Mossos d’escuadra

mossos

Hoy os explico cómo denunciar ante seguridad privada de Mossos cualquier cosa relacionada con la seguridad privada, como por ejemplo el intrusismo, es así de fácil, o me pasáis los datos a mí y yo me encargo.

L’informem que per denúncies en materia de seguretat privada els canals més adequats per presentar-les són:

1. Telemàticament, mitjançant el formulari de petició genèrica de la plataforma de la Generalitat de Catalunya ‘Tràmits Gencat’ (http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica/), seleccionant les opcions ‘Departament d’Interior’, ‘Emergències i seguretat’ i ‘Seguretat privada’, respectivament, en els camps desplegables ‘Departament’, ‘Tema’ i ‘Subtema’, de l’apartat ‘On va dirigida’.

2. Presencialment o per correu certificat, al registre del Departament d’Interior, situat al carrer Diputació, 355, de Barcelona (08009), o per qualsevol altre mitjà previst a la normativa de procediment administratiu, i cal adreçar-la a la Direcció General d’Administració de Seguretat, Servei de Seguretat Privada.

Atentament,

Departament d’Interior

Direcció General d’Administració de Seguretat

Sub-direcció General de Seguretat Interior

Servei de Seguretat Privada

Autor: prougrupocontrol

Vigilante, Jefe y Director de seguridad privada. Guarda de Campo caza y pesca. Instructor acreditado para Vigilantes y Guardas. Etc...

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar